Suunnittelen verkkosivuja ja bannereita. Sähköinen media antaa vapaat kädet ja huimasti vaihtoehtoja  viestinnälle. Uuden julkaisu on nopeaa. WordPress on alustana kätevä ja luotettava ja sitä julkaisuissani käytän.

Havainnollistan ja nostan esiin yritykselle tärkeitä teemoja. Luon uusia identiteettejä, mutta suurin osa työstäni yritysgrafiikan parissa koostuu valmiin grafiikan muokkaamisesta eri foorumeille. 

Yritystunnuksen ohella suunnittelen yritysilmeen, joka koostuu typografiasta, värimaailmasta ja graafisista elementeistä. Graafiset materiaalit sisältävät myös työkalut yrityksen näkymiseen sosiaalisessa mediassa.

Kannen elementit nostavat esiin kirjan sisältöä ja tekstin luonnetta. Näen kansisuunnittelun myös kirjan ja kustantajan identiteetin rakentamisena. Kansi on kiehtovan sisällön elintärkeä kääre.

Omat taiteelliset excursioni vahvistavat visuaalista osaamistani myös päätyössäni yritysgrafiikan suunnittelussa. Maalaan musteella, vesi- ja öljyvärein. Teen serigrafiaa ja puupiirroksia.

Yritysgrafiikan saralla olen ajan hermolla ratsastava, kokenut suunnittelija. Kuosisuunnittelu on minulle uusin suunnittelun alue, jolla on vielä useita kiinnostavia kiviä kääntämättä. 

Kuvitusjälkeni vaihtelee rosoisesta pikselin tarkkaan lopputulokseen. Käytän sähköisiä ja perinteisiä kuvitusmenetelmiä sujuvasti rinnakkain. Valmis kuva saa aika lopullisen muotonsa sähköisten piirrostyökalujen kautta.

GRAAFINEN SUUNNITTELU KUOSISUUNNITTELU KUVITTAMINEN

SUUNNITTELUTOIMISTO LUMIMARJA
Lumimarja Terttu Rönkkö
+358 50 527 6885
terttu@lumimarja.net