Yritystunnukset

Millainen yritys on ja mitä se tekee? Logon ohella suunnittelen yritysilmeen, joka koostuu typografiasta, värimaailmasta ja graafisista elementeistä. Graafiset materiaalit sisältävät usein myös työkalut yrityksen näkymiseen somessa. Graafinen ohjeisto kiteyttää yrityksen visuaalisen identiteetin, jotta ilme säilyy samana sen toteuttajasta riippumatta. 

Yritysgrafiikka

Graafisena suunnittelijana havainnollistan ja nostan visuaalisin keinoin esiin yritykselle tärkeitä teemoja. Luon uusia yritysidentiteettejä sekä ylläpidän valmiita graafisia ilmeitä uusin toteutuksin. 

Kirjan kannen suunnittelu

Kuvitus mahdollistaa aina kertomaan pienen tarinan. Näen kansisuunnittelun kirjan identiteetin rakentamisena, jossa nostan esiin kirjan sisältöä esiin typografialla ja kannen värimaailmalla. 

Kuosisuunnittelu

Graafisen suunnittelun ohella piirrän kuvituksia ja suunnittelen kuoseja. Yritysgrafiikan saralla olen ajan hermolla ratsastava, kokenut suunnittelija. Kuosisuunnittelu on uusin aluevaltaukseni, jossa olen päässyt jo kokeilemaan taitojani, mutta jolla on vielä useita kiviä kääntämättä. 

 

Kuvitukset

Piirrän kuvituksia graafisen suunnittelijan projekteihini liittyen. Kädenjälkeni vaihtelee rosoisesta tarkkaan. Luonnostelun jälkeen valmis kuvaa saa kuvallisen muotonsa sähköisten piirrostyökalujen kautta. 

 

Maalaukset ja grafiikka

Päätyötäni vahvistavat omat taiteelliset excursioni, joita teen pienin väliajoin. Maalaan musteella sekä vesi- ja öljyvärein. Teen serigrafiaa ja puupiirroksia. Olen perinteisiä ja sähköisiä menetelmiä käyttävä kuvantekijä ja osallistunut muutamiin ryhmänäyttelyihin.

Graafista suunnittelua ja kuvituksia

Suunnittelutoimisto Lumimarja
Lumimarja Terttu Rönkkö

Puhelin: 050 527 6885,
Sähköposti: terttu@lumimarja.net
Y-tunnus: 1569603-9