Lumimarjan portfolio

Yritysgrafiikka

Graafisena suunnittelijana havainnollistan ja nostan visuaalisin keinoin esiin yritykselle tärkeitä teemoja. Luon uusia yritysidentiteettejä sekä ylläpidän valmiita graafisia ilmeitä uusin toteutuksin. 

Kirjan kannen suunnittelu

Kansisuunnittelu on kirjallisen teoksen identiteetin rakentamista. Kannen typografia ja valittu värimaailma tuovat esiin kirjan sisältöä visuaalisin keinoin. Kuvituksella voi kertoa pienen tarinan. Teoksen aihe, kirjailijabrändi ja kansisuunnittelu vaikuttavat kaikki omalta osaltaan kirjan ostopäätökseen.

Yritystunnukset

Millainen yritys on ja mitä se tekee? Yritystunnuksen suunnittelun lähtökohtana on yrityksen toiminta. Logon ohella suunnittelen yritysilmeen, joka koostuu typografiasta, värimaailmasta ja graafisista elementeistä. Graafinen ohjeisto kiteyttää yrityksen visuaalisen identiteetin. Graafiset materiaalit sisältävät usein myös valmiit työkalut yrityksen näkymiseen somessa.

Kuosisuunnittelu

Graafisen suunnittelun ohella piirrän kuvituksia ja suunnittelen kuoseja. Yritysgrafiikan saralla olen ajan hermolla ratsastava, kokenut suunnittelija. Kuosisuunnittelu on uusin aluevaltaukseni, jossa olen päässyt jo kokeilemaan taitojani, mutta jolla on vielä useita kiviä kääntämättä. 

 

Kuvitukset

Piirrän kuvituksia graafisen suunnittelijan projekteihini liittyen. Kädenjälkeni vaihtelee rosoisesta tarkkaan. Luonnostelun jälkeen valmis kuvaa saa kuvallisen muotonsa sähköisten piirrostyökalujen kautta. 

 

Maalaukset ja grafiikka

Päätyötäni vahvistavat taiteelliset excursioni, joita teen pienin väliajoin. Maalaan musteella sekä vesi- ja öljyvärein. Teen serigrafiaa ja puupiirroksia. Olen perinteisiä ja sähköisiä menetelmiä käyttävä kuvantekijä. Olen osallistunut muutamiin ryhmänäyttelyihin.

Graafista suunnittelua ja kuvituksia yrityksille

Suunnittelutoimisto Lumimarja
Lumimarja Terttu Rönkkö

Puhelin: 050 527 6885,
Sähköposti: terttu@lumimarja.net
Y-tunnus: 1569603-9